shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out
By

Никола

ФК Работнички на 29. Генерално собрание на ЕКА во Будимпешта: Потпишан Меморандум за соработка со ФИФА

Фудбалскиот клуб Работнички, претставен преку генералниот секретар Ненад Монев, е активен учесник на 29. Генерално собрание на Европската асоцијација на клубови (ЕКА)...
Read More