shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Стручен штаб

Милан Илиевски

Шеф на стручен штаб

Баже Илијоски

Помошник тренер

Златко Таневски

Помошник тренер

Теодор Терзиев

Кондициски тренер

Матеј Миленков

Тренер на голмани

Данило Нонкуловски

Лекар

Оливер Тодоровски

Физиотерапевт

мартин ташковски

Физиотерапевт