shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Следете го сајтот на Работнички преку новите мобилни апликации

Фудбалскиот клуб Работнички е првиот спортски колектив во Македонија кој за своите најверни навивачи, симпатизери но и целокупната домашна спортска јавност, комплетните информации и новости за своето работење ќе ги сервисира преку мобилни апликации.

rabotnicki mobilna aplikacijaСе за ФК РАБОТНИЧКИ отсега ќе може да читате и преку новите модерни мобилни апликации за Android и iOS. Апликациите се изработени со помош на WordPress плагинот Lynx.Press кој е продукт на водечката македонска компанија за изработка на мобилни апликации Venikom Mobile.

Преку нашите мобилни апликации ќе можете да бидете најблиску до најновите вести и случувања во клубот директно од вашиот смартфон, побрзо од било кога досега, а да не читате и кога сте offline преку можноста за зачувување на статии и секако да добивате постојано навремено известување со нотификации за сите случувања во живо.

Android апликацијата на ФК РАБОТНИЧКИ може да ја симнете од следниот ЛИНК, додека пак нашата iOS апликација за вашите Apple уреди може да ја симнете од следниот ЛИНК.