shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Информација до медиумите за акредитирање

ФК Работнички ги повикува медиумските куќи да се акредитираат за натпреварот од првото квалификациско коло на Лигата на Европа против Хонвед, кој ќе биде одигран на 11.07.2018 (среда) со почеток во 17.30 часот. Барањата да бидат испратени на contact@fkrabotnicki.com.

Рокот за испраќање на барањата за акредитации е до 09.07.2018 (понеделник) до 20 часот.

Одобрените акредитации ќе може да се подигнат по прес конференцијата која ќе биде одржана на 10.07.2018 (вторник) во 12 часот во прес – салата во Куќата на фудбалот.