shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Почивај во мир, Влатко Илиевски

ФК Работнички изразува искрено жалење за прерано згаснатиот живот на нашиот верен фан и голем пријател на клубот, Влатко Илиевски. Тој секогаш ќе остане еден од нас, а навивачката клупска химна која е негово дело, ќе не потсетува на прекрасниот глас на Влатко.

ФК Работнички искажува сочувство до семејството, најблиските роднини и пријатели и сочувстува со загубата, затоа што Влатко Илиевски беше „романтичар“ во душа.

Почивај во мир, Влатко Илиевски