shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out
Day

февруари 3, 2023

ФК Работнички, клуб за пример во Македонија и регионот – Меѓународна УЕФА работилница за клупско лиценцирање

Оваа година e јубилејна, 20 години од постоењето и имплементирањето на клупскиот лиценцен систем од страна на Фудбалската федерација на Македонија. За...
Read More