shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Документи и извештаи

КОМПЛЕТНИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2020 ГОДИНА

  1. ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА ГОДИНАТА ЗАВРШЕНА НА 31 ДЕКЕМВРИ 2020 СО ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИОТ РЕВИЗОР И ТАБЕЛА НА ПОСРЕДНИЦИ

КОМПЛЕТНИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2019 ГОДИНА

  1. ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ И ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИТЕ РЕВИЗОРИ ЗА ГОДИНАТА ШТО ЗАВРШУВА НА 31. ДЕКЕМВРИ 2019
  2. ТАБЕЛА НА ПОСРЕДНИЦИ

 

КОМПЛЕТНИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2018 ГОДИНА

  1. ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА ГОДИНАТА ШТО ЗАВРШУВА НА 31. ДЕКЕМВРИ 2018
  2. ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИТЕ РЕВИЗОРИ

Комплетните извештаи може да ги погледнете на следниот ЛИНК.