shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Стручен штаб

Жикица Тасевски

Шеф на стручен штаб

Милан Илиевски

Помошник тренер

Зоран Јовановски

Помошник тренер

Тони Богдановски

Кондициски тренер

Атанасовски Драги

Тренер на голмани

Данило Нонкуловски

Лекар

Ненад Стојановиќ

Физиотерапевт

Димчевска Весна

Економ