shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Жикица Тасевски стана доктор по фудбал (ФОТО)

Шефот на стручниот штаб на Работнички, Жикица Тасевски, стана доктор по фудбал. Тој на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, ја одбрани докторската дисертација на тема „Трансформационо морфо-функционални и моторички ефекти од специјално програмиран функционален тренинг кај фудбалери кои играат на различни позиции“.