shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out
Month

септември 2019

Фудбал за сите – пристап за секого: Работнички се грижи за учество на лицата со Даунов синдром во фудбалската игра

Поголема инклузија и еднаква партиципација на лицата со Даунов синдром во фудбалската игра – ова беше пораката што беше испратена денеска пред...
Read More