shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out
Day

јуни 12, 2018

Колку е сега потешко на тренинзите, толку потоа ќе биде полесно на натпреварите (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Работнички во интензивен ритам ги почна летните подготовки, тренерот Ѓоре Јовановски бара напорна работа, а фудбалерите вредно ги извршуваат неговите заповеди. Целта...
Read More